Головне

Пінтусевич-Блок: "Стосовно мене немає ніякого слідства"

25.03.2011 22:34 177 0

Українська спринтерка 90-х - початку 2000-х Жанна Пінтусевич-Блок не буде позбавлена трьох титулів чемпіонки світу, адже проти неї немає ніякого слідства.

Про це заявила сама спортсменка.

"Наскільки мені відомо, мене не підозрюють, тому що внаслідок цього процесу не було доведено, що мій чоловік давав мені будь-які заборонені препарати. Також не було доведено, що я вживала будь-які заборонені препарати. Я вважаю дискваліфікацію мого чоловіка повним нонсенсом, не кажучи про термін як такий", - сказала вона.

"Я не знаю щодо офіційного розслідування ІААФ, ВАДА, правоохоронних органів, оскільки ніхто з цих організацій зі мною не зв'язувався. На даний момент, наскільки мені відомо, стосовно мене немає ніякого слідства. Я не могла приймати заборонені препарати, не знаючи про це, тому що ніхто, включаючи мого чоловіка, не давав мені заборонені препарати", - запевнила спортсменка.

Також Пінтусевич-Блок розповіла про те, що зараз працює брокером з продажу нерухомості.

"Зараз я живу в Майамі, працюю брокером з продажу нерухомості і виховую мою 10-місячну доньку Аню. А моїм уболівальникам в Україні хочу передати привіт і попросити не вірити тому, що пишуть в інтернеті", - цитує спортсменку segodnya.ua.

Коментарі ()