Головне

Євтушенко можуть звільнити зі збірної після турніру в Чехії

16.03.2011 16:25 194 0

Діяльність Леоніда Євтушенка на посаді головного тренера жіночої збірної України не задовольняє ФГУ, але поки що тренера не звільнюють.

Про це стало відомо після засідання Президіуму Федерації гандболу України, повідомляє сайт ФГУ.

"Хочу наголосити на слабкій роботі Леоніда Макаровича щодо індивідуальної підготовки кожного гравця збірної та неналежного контакту його з тренерами клубів Суперліги", - зазначив президент ФГУ Валерій Третьяков.

"Євтушенко повинен більше уваги приділяти тісній співпраці зі своїми колегами. Це, я переконаний, і буде запорукою майбутніх перемог", - додав він.

"Я переконана в тому, що ми підійшли до тієї межі, коли потрібно чесно подивитися одне одному в очі і сказати, у команді панує не досить належна психологічна атмосфера", - заявила віце-президент ФГУ Тетяна Кочергіна.

"Тому я вважаю, що ми просто зобов`язані зараз прийняти радикальні рішення про складання повноважень головного тренера збірної з Євтушенка Леоніда Макаровича", - запропонувала вона.

Представники тренерів жіночої Суперліги погодилися з думкою Валерія Третьякова щодо оптимізації роботи керманича збірної у підготовці до змагань та недостатнього рівня співпраці з ними.

Однак поки що було вирішено не робити кардинальних змін, які можуть завадити виступам команди.

Питання про вотум довіри Євтушенку буде поставлено після представницького турніру у Чехії, який пройде у квітні 2011 року, куди запрошена і наша команда, якщо робота не буде покращена.

Коментарі ()