Головне

В Києві відкрито перший в Україні спеціалізований центр пляжного футболу

15.03.2011 18:36 277 0

В Києві на території Гідропарку відкрито перший в Україні спеціалізований центр пляжного футболу та інших видів спорту в рамках соціальної програми "Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем".

Центр відкрили голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та голова Державної служби молоді і спорту України Равіль Сафіуллін.

На даний момент зроблено 50% запланованого загального плану робіт і здано в експлуатацію центральний майданчик з повітряноопорною конструкцією.

Здача центрального майданчику має стати важливим етапом в підготовці збірної України до участі в фінальному турнірі Кубку Світу ФІФА з пляжного футболу, який відбудеться з 1 по 11 вересня в Італії.

Весь комплекс з додатковими трьома тренувальними майданчиками буде здано в експлуатацію до Дня міста Києва 28/29 травня. Центром Гідропарку стане реконструйований майданчик пляжного футболу "Венеція".

Це буде перша в Європі крита тимчасова мобільна спортивна споруда яка відповідає всім міжнародним вимогам, - повідомляє ua-football.com.

Коментарі ()