Головне

Рєзанов відмовився від посади тренера збірної України

24.02.2011 22:49 132 0

Через погане фінансування Олександр Рєзанов відмовився від поста головного тренера збірної України після турне команди до Саудівської Аравії.

Про це повідомляє офіційний сайт УГЛ.      

"Наприкінці минулого року, коли я дав згоду очолити національну команду, то розумів, що наші шанси потрапити на Євро мізерні. Для того, щоб ними скористатися, потрібно добре підготуватися", - сказав він.

"Я хотів з 1 по 4 березня провести збори в Києві, а потім зіграти два товариські матчі з росіянами, про що особисто домовився з наставником збірної Росії Володимиром Максимовим", - продовжив він.

Грати українці повинні були в Росії, але господарі погодилися забезпечити харчування та проживання і залишалося сплатити лише проїзд. а з Росії вилетіти до Португалії.

"З моїм планом в грудні погодилися, тому я і очолив збірну. Проте вже в Саудівській Аравії президент ФГУ Валерій Третьяков повідомив мені, що грошей ні на збір у Києві, ні на поїздку до Росії немає", - каже Рєзанов.

"Більше того, через скорочення фінансування витрат збірної України з боку міністерства взагалі постало питання про відмову грати з португальцями, що неминуче спричинило б за собою санкції ЄГФ", - наголосив він.

"На щастя, гроші на виїзд до Португалії все ж таки пообіцяли знайти, але, оскільки підготуватися до матчів відбору все одно не вийде, то сенсу продовжувати роботу зі збірною не бачу", - резюмував фахівець.

Втім, він пообіцяв, що як тренер базового клубу збірної України, зробить все для того, щоб гравці підійшли до матчів відбору в хорошій формі.

Коментарі ()