Головне

Працівники міліції продемонстрували перші успіхи у вивченні мов до Євро

24.02.2011 22:34 216 0

Можна розраховувати, що під час Євро-2012 українські міліціонери не матимуть проблем у спілкуванні з іноземцями.

Такий висновок можна зробити після конференції "Мовна підготовка правцівників ОВС до проведення фінальної частини Євро-2012", про яку повідомляє Укрінформ.

Її метою було розроблення різних векторів концепції навчання іноземній мові працівників органів внутрішніх справ.

"Перед кафедрою іноземних мов НАВСУ постало непросте завдання з підготовки особового складу органів внутрішніх справ, серед яких працівники патрульно-постової служби міліції, Державної автомобільної інспекції, конвойного полку міліції, лінійного підрозділу міліції на Піденно-Західній залізниці, а також районних відділів столиці". - зазначив ректор закладу Валентин Коваленко.

"Колектив кафедри зробив відповідну корекцію тематичних планів з іноземної мови, спрямував зусилля викладачів і курсантів на опанування тем та лексики, що може бути використана у ситуаціях професійного спілкування українських правоохоронців з іноземними гостями". - додав він.

Коваленко підкреслив, що науково-педагогічний склад кафедри успішно впорався з цим завданням, і перші 86 випускників тримісячних курсів продемонстрували на заліках належний рівень мовленнєвої підготовки.

Коментарі ()