Головне

У Донецьку закривають українські школи, щоб відкрити секс-клуби до Євро-2012?

14.02.2011 11:25 398 0

Україні не потрібно Євро-2012, якщо через цей турнір у містах зачиняють школи, повідомляє novosti.dn.ua. Таку заяву під час програми "Шустер Live" зробили мешканці Донецька.

"Ми будемо ініціювати звернення до Європарламенту. Євро-2012 нам не потрібно, коли у нас забирають школи. Нам такий захід на сльозах наших дітей не треба", - сказав молодий чоловік з натовпу присутніх на площі у Донецьку.

У той же час у натовпі була присутня депутат Донецької міськради від Партії регіонів Міра Крюковая. Вона спростувала інформацію про закриття переважно україномовних шкіл.

"Ніяких рішень Донецькою міськрадою про закриття донецьких шкіл не приймалося. Це емоції. Жодного рішення про закриття шкіл - немає",- сказала депутат під обурені крики натовпу.

А в самому кінці включення з Донецька одна з жінок прямим текстом звинуватила владу в тому, що школи віддають під "секс-клуби" для туристів, які приїдуть на Євро-2012,і викрикнула: "Геть владу! Геть окупантів!".

Присутній у студії представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошніченко попросив не шантажувати питанням Євро-2012.

"Я б хотів попросити не ставити Євро-2012 в залежність від наших проблем. Це шлях шантажу, а він не додає зисків нікому", - сказав він.

Крім того, як повідомила "Газета по-українськи", планується закриття 111-ї школи Куйбишевського району Донецька замість якої буде відкрито нічний клуб.

2012ua.net

Коментарі ()