Головне

Мер Львова радить триматися за Євро "двома руками"

01.02.2011 11:37 209 0

Міський голова Львова Андрій Садовий схвильований ситуацією, яка склалась довкола Євро-2012 в Україні, і вважає, що за чемпіонат потрібно триматись "двома руками".

Про це він повідомив 31 січня під час брифінгу, інформує zaxid.net.

"Я схвильований. Оці інформація і дискусія, що сьогодні ведуться, вони непотрібні для України. На мою думку, треба провести якісно чемпіонат, а потім поводити ті чи інші дискусії", - наголосив мер.

Андрій Садовий зазначив, що сьогодні "будь-яка дискусія дуже гостро сприймається УЄФА і ФІФА".

"Це складні структури, які мають свої правила гри, і їм не до кінця, можливо, зрозуміле наше бажання щось покращити, вдосконалити. Це достатньо консервативні структури. Тому, звичайно, держава приймає рішення. Я не вхожу ні в Федерацію футболу України, ні в інші органи, але мені важливо, щоб ми Євро-2012 мали на тій площині, коли все відбувається стабільно. Сьогодні так є, і оця інформація останнього тижня дуже негативна", - сказав Андрій Садовий.

"Вже починають підхоплювати інформацію закордонні ЗМІ. Починають знов це питання ворушити. Це не дає позитиву Україні. Сьогодні Євро для України - це позитив, один з небагатьох, тому за нього треба триматися двома руками", - підкреслив  Садовий.

Коментарі ()