Головне

Влада не дозволить оформити Львівський аеропорт у національному стилі?

25.01.2011 11:34 230 0

Для оформлення Львівського аеропорту є альтернативний варіант - у стилі ХХІ століття.

Про це повідомив начальник Головного управління з питань Євро-2012, містобудування та будівництва ЛОДА Степан Лукашик, інформує zaxid.net.

"Це не технологічно принципова деталь. Є пропозиція зробити орнамент в національному стилі, але є альтернативний варіант - оформити аеропорт в стилі ХХІ століття. Побачимо, що переважить. Є багато чинників "за" у кожному з варіантів. Не думаю, що це буде принципово. Зараз спеціалісти дивляться, що простіше, доцільніше, гарантованіше, з чим вкладаються по часу, щоб зробити якісно", - пояснив чиновник.

На запитання про те, хто прийматиме остаточне рішення про те, чи буде аеропорт "Львів" оформлено за національними мотивами, а чи в "стилі ХХІ століття", Степан Лукашик відповів: "Остаточне рішення буде колективним, його прийматимуть місто, область, Національне агентство. Зараз індивідуальних рішень ми фактично не приймаємо".

Раніше у ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові" заявляли, що ідея про використання національних мотивів у декорі стадіону та аеропорту у Львові до Євро-2012 перебуває у розробці.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий пропонує назвати аеропорт "Львів" іменем Короля Данила.

Коментарі ()