Головне

Стадіон у Львові готовий на 46%

23.12.2010 23:26 415 0

На сьогодні виконано 46% будівельних робіт по Львівському стадіону до Євро-2012.

Про це, як повідомляє zaxid.net, повідомив генеральний директор ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові" Володимир Шадрін.

"Практично закінчено бетонні роботи, на 99% завершено перший ярус трибун і на 63% - другий ярус. На цей час ведуться роботи з інженерного оснащення стадіону", - повідомив він.

"Щодо тренувальних баз до Євро-2012 - відзначу реконструкцію держпідприємствами Львівського спорткомплексу "Скіф", фінансування якого почалося цього року і йде за графіком згідно з бюджетом", - додав він. 

"Окрім того, планується провести реконструкцію львівських стадіонів "Сокіл" та "Україна". Вже розпочато роботи у Дрогобичі, Моршині та Трускавці з підготовки додаткових тренувальних баз", - зазначив Шадрін.

Натомість по Львівському аеропорту, за його словами, на сьогодні виконано 35% будівельних робіт - бетонні роботи також практично завершені.

Зараз тривають роботи із засклення і встановлення даху, а також роботи всередині будівлі. Роботи з реконструкції злітно-посадкової смуги виконані на 32%.

Коментарі ()