Головне

Колесніков ініціює у Львові справу щодо розкрадання грошей на Євро?

23.12.2010 21:12 291 0

Якщо підтвердиться факт розкрадання майже мільйона гривень бюджетних коштів службовими особами, то негайно буде порушена кримінальна справа.

У цьому, як повідомляє zaxid.net запевнив журналістів віце-прем'єр Борис Колесніков під час свого візиту до Львову.

"Я хочу подивитися на спеціалістів, які зробили такий висновок. Якщо таке буде, то буде кримінальна справа. Треба висувати звинувачення і карати тих, хто відповідальний", - запевнив він.

"Особисто я довідався про цю інформацію з Інтернету. Якщо б було готове звинувачення, ми б уже про це знали", - резюмував він.

Нагадаємо, що слідчий відділ УСБУ у Львівській області розслідує кримінальну справу за фактом розтрати бюджетних коштів службовими особами ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові".

Сума розтрати становить понад 959 тис. грн внаслідок завищення у липні-серпні 2010 року вартості будівельних матеріалів та виконаних робіт при будівництві стадіону в Львові.

Законність використання бюджетних коштів під час підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року перебуває на постійному контролі прокуратури Львівської області.

Коментарі ()