Головне

Організацію Євро обговорили у Харкові

22.11.2010 15:00 295 0

В середу, 17 листопада, у Харкові відбулося друге засідання робочої групи з організації чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Учасники засідання розглянули низку питань з підготовки з підготовки до Євро-2012, зокрема, транспортної інфраструктури, місцевого аеропорту, стадіону, питання безпеки та правопорядку, пише інформаційний центр "Україна-2012".

На засіданні були визначені головні проблеми та ризики у підготовці до чемпіонату, намічений план подальших спільних дій місцевої влади, Національного агентства та УЄФА, а також запропонований єдиний підхід щодо управління процесом підготовки до Євро-2012 як у містах України, так і в Польщі.

Учасники зібрання вирішили, що УЄФА буде запропонована нова транспортна концепція, яка передбачатиме транспортне обслуговування під час турніру як цільових груп УЄФА так і вболівальників. Зазначений документ буде спрямований також і на те, щоб мешканці Харкова не відчували незручностей у роботі громадського транспорту під час проведення футбольної першості.

Повідомляється, що наступне засідання робочої групи з організації  Євро-2012 відбудеться, відповідно до календарного плану УЄФА, в січні - лютому 2011 року.

Коментарі ()