Головне

Юрчишин: "Приємно, що мене обрано другом Євро-2012"

22.11.2010 12:25 377 0

Спортивний директор ФК "Карпати" Степан Юрчишин задоволений тим, що його обрали другом УЄФА "Євро-2012" від Львова.

Про це заявив сам Степан Федорович, пише інформаційний центр ФК "Карпати".

"Дуже приємно, що мене обрано другом УЄФА "Євро-2012" від Львова. Адже у нашому місті є чимало знаних майстрів, імена яких добре знають не лише в Україні, а й далеко за її межами. Про те, що саме мені хочуть присвоїти це почесне звання, я дізнався кілька днів тому - мені зателефонував Маркіян Лубківський і спитав, чи я даю свою згоду", - сказав він.

"Було приємно, що рішення про обрання мене другом "Євро-2012" відбулося за присутності доволі значної кількості людей, серед яких було багато дітей різного віку. Зізнаюся відверто, коли Маркіян Лубківський оголосив рішення і присутні так позитивно на нього відреагували, то у мене десь аж серце защемило - все ж приємно, що львів'яни мене пам'ятають і так високо оцінюють мій внесок у футбол", - продовжив директор.

"Скажу також, що напевно не випадково серед українських міст, які прийматимуть чемпіонат Європи 2012 року, саме Львів було обрано для першої презентації офіційних Талісманів турніру. Адже як відомо, Львів був першим містом, у якому відбувся перший футбольний матч в історії України.

Що ж до самих талісманів, то тут, напевне, скільки людей, стільки й точок зору - комусь вони до вподоби, а комусь не дуже. Втім, необхідно розуміти, що не все у цьому випадку залежало тільки від нас. Так, турнір буде проходити на теренах України і Польщі, але в усіх питаннях важливу роль відіграє УЄФА та її партнери, з думкою яких не можна не рахуватися", -  підсумував Юрчишин.

Коментарі ()