Головне

Корпорація "Майкрософт" готова підтримати Євро-2012

06.11.2010 19:37 300 0

Корпорація "Майкрософт" готова співпрацювати з уурядом України у питанні підготовки країни до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив генеральний директор корпорації "Майкрософт" Стів Баллмер під час зустрічі з Віце-прем'єр-міністром України Борисом Колесніковим, пише 2012ua.net.

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що Україна вже має позитивний досвід роботи з корпорацією на донецькому стадіоні "Донбас Арена". Як зазначив урядовець, зараз добудовуються два стадіони у Києві та Львові та проводиться підбір топ-менеджменту, який безпосередньо буде працювати з "Майкрософтом".

Борис Колесніков зауважив, що уряд також зацікавлений в співпраці з корпорацією і на трьох нових аеропортах, які готуються до здачі в експлуатацію: "Якщо ваша корпорація може взяти участь у впровадженні ІТ для аеропортів, то наші двері відчинені".

Водночас Стів Баллмер зазначив: "Ми будемо робити все можливе у цій сфері. Такі міжнародні заходи є дуже важливими заходами для нас, і, маючи досвід роботи на Олімпійських іграх та інших подібних ігор, ми зробимо усе, щоб підтримати зусилля в цій сфері"

Коментарі ()