Головне

Клубний кубок Європи. Результати другого туру

19.10.2010 01:12 382 0

Кубок Європи серед клубних команд, Пловдів (Болгарія), 2-й тур
(Результати ігор за участі українських команд)

Rivnenski Iisovi zubry (Україна) -  ShSM-64 Moscow (Росія) - 2:4
A DAN DZO & PGMB (Україна) - Werder Bremen (Німеччина) - 3,5:2,5
LugPokerChess (Україна) -  Brønshøj Skakforening (Данія) - 4,5:1,5

Перемога Василя Іванчука у партії проти Дмитра Яковенка стала єдиною у зустрічі російських клубів St.Petersburg Chess Club і Yugra. Команда Іванчука і Єфименка перемогла з рахунком 3,5:2,5.

Російський клуб Economist-SGSEU-1, за який виступають українці Павло Ельянов і Олександр Моїсеєнко, переміг німецький Solingen SG - 5:1. Ельянов на першій дошці зіграв унічию, а Моїсеєнко на четвертій здобув перемогу.

Ізраїльський клуб Євгена Мирошніченка Ashdod Elite CC з рахунком 4:2 переміг Glasinac з Боснії і Герцеговини. На рахунку українця - одне очко.

Після другого туру A DAN DZO & PGMB знаходиться на 10-му місці загального заліку (з урахуванням додаткових показників), Rivnenski Iisovi zubry - на 16-му, LugPokerChess - на 31-му. Очолює залік російський клуб Economist-SGSEU-1, де грають двоє українців - Павло Ельянов і Олександр Моїсеєнко. Нагадаємо, усього у турнірі чоловіків беруть участь 49 команд.

У жіночому турнірі клуб Катерини Лагно і Марії Музичук, російський AVS, переміг сербський BAS Beograd, за який також грає українка Інна Гапоненко - 3:1. Клуб Наталії Жукової, російський Giprorechtrans, переміг норвезький Oslo Schakselkap - 3,5:0,5 (Жукова перемогла на першій дошці). 

Коментарі ()