Головне

Клубний кубок Європи. Результати першого туру

17.10.2010 21:43 409 0

У першому турі Кубку Європи серед клубних команд два українські клуби, A DAN DZO & PGMB і Rivnenski Iisovi zubry, впевнено здолали своїх суперників. Щоправда і німецький K Gentse SRL, і англійський White Rose за рейтингом значно поступались українцям.

Не пощастило клубу з Луганську LugPokerChess, якому довелося грати з потужним вірменським клубом Mika Yerevan. Українці поступилися з рахунком - 0,5:5,5.

Кубок Європи серед клубних команд, 1-й тур
(Результати ігор за участі українських команд)

K Gentse SRL (Німеччина) - A DAN DZO & PGMB (Україна) - 0,5:5,5
White Rose (Англія) - Rivnenski Iisovi zubry (Україна) - 0,5:5,5
Mika Yerevan (Вірменія) - LugPokerChess (Україна) - 5,5:0,5

Василь Іванчук допоміг здобути перемогу своєму клубу - російському St.Petersburg Chess Club, який переміг французський Evry Grand Roque - 0,5:5,5. (Єдина нічия у цій зустрічі на рахунку українця Захара Єфименка). Переконливу перемогу здобув і клуб Павла Ельянова і Олександра Моїсеєнка Economist-SGSEU-1, який переграв голандський LSG з таким саме рахунком - 0,5:5,5. Перемогу для свого клубу здобув і Євген Мирошниченко, його Ashdod Elite CC з Ізраїлю переміг англійський Betsson з рахунком 4:2.

У турнірі жінок клуб, за який виступають українки Катерина Лагно і Марія Музичук, - російський AVS переміг ізраїльський Ashdod Elite CC - 3:1. Клуб Наталії Жукової, російський Giprorechtrans, переміг словацький KSC Komarno - 3,5:0,5. А сербський BAS Beograd, за який виступає Інна Гапоненко, "всуху" переміг норвезький Oslo Schakselkap - 4:0.

Коментарі ()