Головне

Волосожар cтане росіянкою за програмою Медведєва

05.10.2010 18:00 207 0

Фігуристка Тетяна Волосожар отримає свідоцтво № 1 учасника програми президента Росії з переселення співвітчизників з-за кордону.

Про це пише із посиланням на заступника голови комітету з фізкультури і спорту Державної Думи РФ Дмітрія Свіщева агентство спортивної інформації "Весь спорт"

"До Олімпійських ігор у Сочі залишилося зовсім небагато часу, і ми повинні розпорядитися ним так, щоб до складу збірних Росії з різних видів спорту потрапили кращі спортсмени, здатні показати на майбутніх домашніх Іграх максимально високий результат", - сказав він.

"Після Олімпіади-2010 у Ванкувері в російському фігурному катанні була сформована нова пара Тетяна Волосожар - Максим Траньков. Вірю фахівцям, які говорять, що у неї є велике спортивне майбутнє і найвищі місця на офіційних міжнародних змаганнях. Проте до цих пір проблемою і перешкодою на шляху їх прогресу залишалося, що Таня Волосожар є громадянкою України, хоча Федерація фігурного катання України і видала згоду на її виступ за збірну Росії. Весь цей час йшов процес збору та оформлення необхідних документів", - продовжив він.

"І ось, нарешті, завтра в Твері відбудеться урочиста церемонія вручення Тетяні Волосожар свідоцтва № 1 учасника президентської програми з переселення співвітчизників з-за кордону", - додав Свіщев.

Коментарі ()