Головне

Депутати врегулювали питання використання землі до Євро-2012 аеропортом "Львів"

30.09.2010 16:59 322 0

Депутати Львівської міської ради проголосували за ухвалу проекту "Про надання дозволу ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові" на укладення договору суперфіцію для будівництва та реконструкції об'єктів ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" на вул. Любінській.

Про це пише zahid.net.

Виникла потреба врегулювати питання щодо користування земельною ділянкою, яку Львівська міська рада виділила у оренду ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" для проведення будівництва та реконструкції аеропорту.

Щоб ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові" змогло отримати дозвільні документи на проведення робіт, але водночас, щоб не проходити довгої процедури перереєстрації ділянки, у чинному законодавстві передбачено укладання договору суперфіцію. Він передбачає фактично надання Дирекції права користування цією землею.

Оскільки власником земельної ділянки, наданої для підготовки аеропорту "Львів" до Євро-2012, є Львівська міська рада, то саме вона і могла приймати відповідне рішення. Відтак, Дирекція має укласти договір суперфіцію з Львівською міськрадою.

Коментарі ()