Головне

Делегати УЄФА зустрілися з організаторами Кубку УЄФА з футзалу

30.09.2010 10:36 378 0

Увечері напередодні відкриття Кубку УЄФА з футзалу відбулася робоча зустріч делегатів УЄФА з організаторами Кубку УЄФА з футзалу.

Про це розповів директор основного раунду Кубку УЄФА з футзалу Євген Москвін, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Участь в зустрічі взяли директор основного раунду Кубку УЄФА з футзалу у м. Львові Євген Москвін, директор "Агенції з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футзалу 2012" Соломія Короненко, делегати УЄФА - Боріс Дален та Андреа Ластруччі, адміністратор турніру - Кім Робін Хоген, представники команд-учасниць Турніру та служб, які залучені до організації Кубку УЄФА з футзалу у Львові, зокрема: Львівського міського управління міліції ГУМВС України у Львівській області, Головного управління МНС України в Львівській області, Головне управління МВС України у Львівській області, управління охорони здоров'я ЛМР, відділу ДАІ м. Львова при ГУМВС України у Львівській області, Личаківської районної адміністрації.

Оскільки турнір є заходом УЄФА, то метою зустрічі було з'ясування робочих питань в частині організації турніру - затвердження футбольної форми, в якій кожна із команд виступатиме, ознайомлення із системою проведення допінгу контролю, перевірка організації турніру на відповідність до вимог УЄФА. Присутність усіх служб Львова та їх повний контроль над усіма процесами організації запевнили делегатів УЄФА, що Львів готовий приймати основний раунд Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011.

Коментарі ()