Головне

Ярославський: Конфлікт з ФФУ не вплине на підготовку до Євро-2012

28.09.2010 16:24 399 0

Конфлікт з ФФУ щодо начебто договірного матчу "Металіст" - "Карпати" жодним чином не вплине на темпи, якість та об'єми підготовки Харкова до Євро-2012.

Про це заявив президент футбольного клубу "Металіст", головний інвестор в об'єкти Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський, в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру "Україна-2012".

Більше того пан Ярославський переконує, що не використовуватиме свій статус головного інвестора, а також регіонального координатора приймаючого міста Євро-2012 для впливу на рішення УЄФА, куди він, як власник клубу, направив копію апеляційного звернення на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ щодо справи "Металіст-Карпати". Оригінал апеляційного листа Олександр Ярославський подав на розгляд ФФУ, яка повідомила, що засідання Апеляційного комітету федерації з цього питання проходитиме в Будинку футболу 5 жовтня.

Як розповів Олександр Ярославський, вже зараз група компаній DCH інвестувала в підготовку Харкова до Євро-2012 близько 225 мільйонів доларів США. Це підготовка харківського аеропорту, стадіону, будівництво нового готелю в центрі міста, тренувальна база, академія "Металіст", а також спортивно-розважальний комплекс "Металіст-Сіті2. Щодо подальших інвестицій у розвиток Харкова, то пан Ярославський сказав, що волів би передати цю почесну місію іншим харківським бізнесменам.

Окрім цього, Олександр Ярославський сказав, що не знає, коли футбольна арена "Харкова" знову прийме матч національної збірної України.

"Як стало нещодавно відомо, після Канади, свій наступний поєдинок збірна проведе в англійському місті Дербі. Коли ж на харківському "Металісті" знову гратиме збірна - питання до ФФУ", - резюмував пан Ярославський.

Коментарі ()