Головне

Цього тижня Україну проінспектують 30 експертів УЄФА

28.09.2010 14:22 182 0

У понеділок, 27 вересня, розпочався офіційний візит в Україну великої групи експертів УЄФА, яка прибула для огляду арен Львова, Харкова, Києва і Донецька.

Про це повідомляє прес-служба МОК "Євро-2012-Україна".

Як повідомив Директор Турніру УЄФА "Євро-2012" в Україні Маркіян Лубківський, це перший із серії візитів, протягом яких керівники різних департаментів УЄФА і МОК Євро-2012 інспектуватимуть місця проведення заходів майбутнього турніру за своїми напрямами.

"Експерти з проведення заходів, логістики, акредитації, забезпечення телетрансляції, безпеки та інших галузей знайомляться зі специфікою кожної арени, щоб забезпечити досконалу функціональність цілого комплексу технічних зон і прилеглих територій стадіонів під час проведення матчів європершості", - пояснює Маркіян Лубківський.

За словами Директора Турніру в Україні, для проведення таких детальних оглядів арен, у 2011-2012 роках буде відведено щомісяця по одному дню, щоб до проведення матчів фінальної частини європершості на жодній з них не виявилося невирішених технічних питань, питань безпеки, чи то інших питань.

Загалом цього тижня в Україні перебуває близько 30 експертів УЄФА. Паралельно з інспекцією українських арен, делегація на чолі з менеджером з питань організації заходів УЄФА оглядає об'єкти проведення фінального жеребкування.

До кінця тижня в Україну також прибуде директор департаменту зі стадіонів та безпеки Марк Тіммер.

Коментарі ()