Головне

На терміналі аеропорту "Львів" монтують профнастил даху

17.09.2010 18:38 238 0

На новому терміналі аеропорту "Львів" розпочалися роботи з монтажу металевого профнастилу даху.

Про це пише ЗІК з посиланням на прес-службу ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові".

На сьогодні змонтовано 2600 м кв гофрованого покриття над новим терміналом. Воно стане основою для наступних шарів тепло-, паро- та гідроізоляції. Верхнім покриттям даху має стати алюмінієвий настил. Його виготовленням займається німецька компанія "Zambelli".

Також на новому терміналі тривають роботи з монтажу металевих конструкцій даху. На сьогодні будівельники встановили 20 металоконструкцій над головною спорудою і сім - над галереєю терміналу. Окрім того, було змонтовано 12 металоконструкцій фасаду. До кінця цього року роботи по влаштуванню даху та фасадних систем основної частини будівлі будуть закінчені.

Окрім встановлення конструкцій даху, на новому терміналі тривають будівельно-монтажні роботи з влаштування монолітних плит перекриття на всіх рівнях.

Станом на сьогодні виконано 92 % робіт на першому поверсі, 85% - на другому та 65%- на третьому поверсі споруди. Зроблено 90 % робіт по зведенню монолітних колон. Будівельники завершили монтаж 70% зовнішніх та внутрішніх стін першого поверху основної споруди. Також розпочалося встановлення систем опалення та вентиляції.

Коментарі ()