Головне

Чемпіони Юнацької Олімпіади отримали квартири

13.09.2010 20:37 164 0

Переможці перших Юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі Андрій Говоров та Денис Кушніров зовсім скоро святкуватимуть новосілля.

Про це повідомляє офіційний сайт НОК.

Ордери на однокімнатні квартири відповідно в Дніпропетровську та Кривому Розі Андрій та Денис отримали днями під час зустрічі із мером міста над Дніпром Іваном Куліченком та губернатором Дніпропетровської області Олександром Вілкулом.

"Приємно, що область турбується про своїх спортсменів. Така практика - похвальна і має бути прикладом для всіх регіонів нашої країни, адже зараз вкрай потрібно створити всі умови для того, щоб наші юні спортивні таланти розквітли на дорослих Олімпійських змаганнях", - зазначив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Нагадаємо, на водних доріжках Сінгапура Андрій Говоров тріумфував двічі, здобувши "золото" на дистанціях 50 метрів вільним стилем та батерфляєм, а Денису Кушнірову не було рівних у змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолету.

За визначні досягнення на першій в історії Юнацькій Олімпіаді спортсмени були також нагороджені Орденами за Заслуги перед містом Дніпропетровськ та призначені особистими радниками губернатора області у питаннях фізичної культури та спорту.

Андрій та Денис також отримуватимуть грошову допомогу від області за обласною програмою фінансування перспективних молодих спортсменів.

Раніше, рішенням Виконавчого комітету НОК усім переможцям та призерам Сінгапура-2010 та їхнім наставникам були призначені щомісячні стипендії. Загальний бюджет програми складає близько 1 мільйона гривень.

Коментарі ()