Головне

Колесніков запевнив, що лише диво може завадити підготуватися до Євро

13.09.2010 15:49 715 0
Колесніков запевнив, що лише диво може завадити підготуватися до Євро

Україна виконала всі зобов'язання щодо підготовки до Євро-2012, які дала президенту УЄФА Мішелю Платіні під час його останнього візиту.

Про це заявив віце-прем'єр з питань підготовки до фінальної частини Євро-2012 Борис Колесніков в інтерв'ю "Интерфакс-Украина".

"УЄФА хоче переконатися, що літня будівельна кампанія закінчена, що ми виконали свої обіцянки. За всіма пунктами, які президент України обіцяв Мішелю Платіні виконати. Всі зобов'язання ми виконали на 100%", - запевнив він.

Також віце-прем'єр прокоментував можливі проблеми з київським стадіоном через його розташування у центрі столиці.

"Враховуючи, що на "Олімпійському", швидше за все, буде зіграно 5 матчів, я думаю, що ми вирішимо ці проблеми", - поясни він.

"На "Олімпійському" все повністю у графіку. Тепер лише диво може перешкодити. У Львові недоліки: дуже запущені терміни по львівському стадіону. Надолужуємо. У львівському аеропорту будується абсолютно новий термінал площею близько 40 тисяч квадратних метрів, нова смуга завдовжки 3200 метрів. Навесні приступаємо до будівництва дороги Краківець - Львів", - розповів Колесніков.

"У Донецьку проблем не бачу. Будується абсолютно новий аеропорт. Він буде мати два термінали, тому загальна площа буде 60 тис. кв. м. Смуга побудована повністю по категорії 3Б, має можливість приймати всі літаки, які є у світі на сьогоднішній день. Закінчуємо дорогу на Російську Федерацію, внутрішньоміські дороги. Готелі будуються", - підсумував він.

Коментарі ()