Головне

Харків переймає досвід Німеччини

10.09.2010 14:22 251 0

Харківщина враховує світовий досвід підготовки міст до масштабних спортивних заходів.

Про це під час зустрічі з делегацією Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина заявив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв.

Як інформує прес-служба ХОДА, у ході зустрічі сторони обговорили хід підготовки Харкова до Євро-2012, а також окреслили питання інфраструктурних інвестицій до чемпіонату.

"Для нас досвід Німеччини в цьому плані дуже важливий. Особисто мене вразив свого часу Берлін рівнем організації безпеки, транспортними розв'язками і роботою з перевезення глядачів до стадіону і назад. Ми зробимо все можливе, щоб Харків в 2012 році показав себе не гірше", - підкреслив він.

У свою чергу голова німецької делегації Фрідель Еггельмайєр зазначив, що для Харкова проведення матчів Євро-2012 - це шанс просунутися у міжнародній політиці.

"Я вважаю, що для вас Євро-2012 - це прекрасна можливість представити себе всій Східній і Західній Європі, адже футбол - це щось відкрите, він об'єднує людей. Звичайно, попереду у вас ще багато роботи, але особисто я дуже оптимістично налаштований і вважю, що коли почнеться Євро-2012, це буде велике свято для всієї України", - сказав він.

Коментарі ()