Головне

Посол Франції: Турнір пройде в Україні та Польщі на високому рівні

10.09.2010 12:40 190 0

Євро-2012 дав Україні шанс наблизитись до європейських стандартів життя, і вона вже сьогодні "міняється на очах".

Так вважає Посол Франції в Україні Жак Фор, пише Інформаційний центр "Україна-2012".

"У підготовці до чемпіонату сьогодні запущена машина. Можливо, є труднощі, оскільки Україна вперше приймає захід такого рівня. Але два стадіони готові - у Донецьку та Харкові - і вони чудові. Ще два стадіони у Львові та столиці в процесі підготовки. Тривають роботи в аеропортах чотирьох приймаючих міст. Тож можу констатувати загальний прогрес у підготовці країни. З усього видно, що турнір пройде в Україні та Польщі на високому рівні", - зазначив Жак Фор.

"Кількість французьких вболівальників, які приїдуть на Євро-2012, залежить від успіхів збірної Франції, передовсім, кваліфікаційних. Поки що команда йде успішно. Сподіваюсь, вона пройде в фінальну частину турніру. А далі буде видно", - вважає Посол.  

"З точки зору історії країни, її географічного розташування, культурного надбання - Україна зацікавить багатьох гостей чемпіонату. Тут є пропозиції на різноманітний смак. Комусь сподобається Західна Україна, комусь припаде до душі Схід і Центр, хтось буде в захопленні від південної частини, зокрема, Одеси та Криму. Не кажучи вже про Київ, який, без сумніву, вразить гостей своєю архітектурою, історією і різноманітними пейзажами", - підкреслив Жак Фор.  

Коментарі ()