Головне

Сапунов фінішував четвертим на етапі Кубку світу

02.09.2010 10:46 406 0

На останніх міжнародних змаганнях українські триатлети продемонстрували доволі високі результати.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації триатлону України.

В голландському Альмері закінчився етап Кубка Європи. Один з найсильніших триатлетів нашої держави Данило Сапунов фінішував четвертим. Зазначимо, що від п'єдесталу Сапунова відділили усього лише 12 секунд, котрими він поступився бронзовому призерові з Франції Брюсу Даборту. Переможцем голландського етапу Кубка Європи став німець Грегор Бухольц, а срібло виборов Брайан Кін з Ірландії.

Доволі непогано на цих змаганнях виступив молодий українець Роман Главацький - в його активі 23-місце. Зазначимо, що житомирянин лише починає свій шлях у дорослому міжнародному триатлоні. Натомість, провідний триатлет нашої держави Олексій Сюткін зійшов з дистанції.

В жіночих змаганнях єдина українка Олеся Пристайко фінішувала сьомою, програвши переможниці - титулованій британці Джодді Свеллоу - трошки більше чотирьох хвилин.

На іншому кінці світу - в Кореї - на етапі Кубка Азії українці також зупинилися за півкроку від нагород. В місті Інчон найкращий з наших співвітчизників Роман Король фінішував четвертим, а Святослав Цвєтков - сьомим. Ще один наш співвітчизник Віктор Альошин у підсумку задовольнявся 24-м показником. А перемогу на корейському етапі Кубка Азії відсвяткував австралієць Джошуа Амберджер.

Коментарі ()