Головне

Збірна Франції підписала Кодекс поведінки футболіста

01.09.2010 14:31 187 0

Керівництво Федерації футболу Франції визначило розмір преміальних для гравців збірної країни у відбіркових матчах Євро-2012. Так, за перемогу гравцям буде виплачено по 10 тисяч євро, за нічию - 5 тисяч.

Про це повідомляє L'Equipe.

Гравців також ознайомили з Кодексом поведінки, де прописані основні обов'язки футболістів, які виступатимуть за збірну. Згідно з документом, гравці мають брати участь у фотосесіях, носити атрибутику, надану головним спонсором і офіційними партнерами, а також брати участь у промо-акціях. Документ було схвалено і підписано всіма футболістами, викликаними на матчі проти Білорусі (3 вересня) і Боснії і Герцеговини (7 вересня).

"Цей кодекс - перший крок на шляху реорганізації збірної Франції. У ньому прописані правила поведінки гравців як на футбольному полі, так і поза ним. У майбутньому плануємо доповнювати документ новими розділами і положеннями. Ми винесли урок з нещодавніх подій на чемпіонаті світу і зробимо все, що у ваших силах, аби подібне більше не повторилося", - сказав генеральний директор Федерації футболу Франції Флоранс Хардуїна.

Коментарі ()