Головне

Німеччина хвилюється за готовність України до Євро

24.08.2010 18:49 368 0

Рік-два тому німецьке суспільство широко обговорювало питання можливого переходу права проведення Євро-2012 від України до Німеччини, але наразі така тема більше не піднімається, оскільки вже очевидно, що Україна впорається з організацією єврочемпіонату.

Про це  під час українського-польського фестивалю "Кордон-835" сказала почесний Консул України в Саксонії Єлєна Хоффман, пише Інформаційний центр "Україна-2012".

Пані Хоффман наголосила, що незважаючи на проблеми з підготовкою інфраструктури, Україна на належному рівні проведе турнір.

"Євро-2012 наблизить Україну до об'єднаної Європи. Якщо хтось буде хотіти забрати в України хоча би одне приймаюче місто я перша вийду на демонстрацію проти цього", - зауважила дипломат.

Погоджується з тим, що Україна успішно проведення Євро-2012 ще одна німкеня - журналістка Катаріна Забжинскі. Вона каже, що нинішні процеси підготовки України до турніру вселяють оптимізм.

"Вважаю, що найбільша проблема України - дороги. Це питання потрібно вирішити. Однак загалом, переконана, що Україна проведе єврочемпіонат на високому рівні. Німці переймаються й стежать за підготовкою України до турніру, оскільки хочуть, аби наша національна футбольна команда грала в кращих умовах й продемонструвала гарний результат на Євро-2012, якщо звісно подолає кваліфікацію", - наголосила пані Забжинскі.

Коментарі ()