Головне

Попов: Київ планує перевиконати план із забезпечення готельними номерами

13.08.2010 18:12 390 0

13 серпня відбулася прес-конференція виконувача обов'язків голови КМДА Олександра Попова на тему: "Стан об'єктів будівництва транспортної інфраструктури міста Києва та підготовка столиці до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року".

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Головним повідомленням, котре озвучив відповідальний за підготовку столиці до чемпіонату, було таким: "Завдання, що поставлені перед Києвом у питанні підготовки проведення Євро-2012, будуть виконані".

Пан Попов підкреслив, що до цього часу системних заходів у роботі Київміськдержадміністрації з питань підготовки до Євро-2012 не відбувалось. По суті, сьогодні провели перше засідання колегії КМДА, присвячене підготовці Києва до футбольного форуму.

Усі об'єкти, котрі перебувають у стадії активного будівництва, за підтримки Президента та уряду будуть завершені до кінця поточного року - запевнив виконувач обов'язків голови КМДА. Завдання ускладнено тим, що в роботі з підготовки до Євро-2012 було втрачено 2 роки, але зараз спільними зусиллями місцевої та центральної влади столиця надолужує прогалини у той час, що залишився до початку фінальної частини чемпіонату. УЄФА поставило Києву завдання забезпечити 7300 номерів у п'яти-, чотири- і тризіркових готелях. Однак місто планує перевиконати це завдання - забезпечити 9200 номерів.

Стосовно дорожньо-транспортної інфраструктури міста пан Попов повідомив наступне.

"Реконструкція автошляхів по вул. Антоновича, пр. Бажана, Московської пл., швидкісного трамваю та нових станцій метрополітену відбувається в нормальному темпі. 14 жовтня планується відкриття швидкісного трамваю, а до кінця 2010 року - розв'язки на Московській площі. Фінансування відбувається стабільно, будівництво йде згідно з графіком", - запевнив в.о. голови КМДА.

Коментарі ()