Головне

"Ураган" розгромили на міжнародному турнірі

06.08.2010 09:58 201 0

Вчора в польському місті Бельсько-Бяла стартував другий міжнародний турнір "Beskidy Futsal Cup 2010" за участю шести команд з трьох країн. Україну на ньому представлятимуть два колективи - івано-франківський "Ураган" і донецький "Шахтар", розведені організаторами по різних групах.

Про це повідомляє Gaslsports.com.

 Підопічні Сергія Гупаленка напередодні приїхали до Польщі на другий тренувальний збір, який завершиться 19 серпня. Після "Кубку Бескидів" івано-франківці продовжать заняття в місцевому спортзалі "Рекорд", де також проведуть кілька товариських матчів. Є попередні домовленості з кількома польськими командами, а також з львівським "Таймом" (18 серпня), який теж приїде на тиждень до Польщі .

Інша українська команда - донецький "Шахтар" у вівторок перебралася до Бєльсько-Бялої з Держенєва, де "гірники" проходили другий передсезонний збір. У складі віце-чемпіонів України є досить несподівана втрата. На одному з тренувань серйозне пошкодження отримав новобранець "Шахтаря" Олександр Шамотій. Як з'ясувалося при детальному обстеженні в польській лікарні екс-гравець одеського "Марріона" та польського "Нова Катовіце" отримав перелом п'ятої плеснової кістки лівої ноги і найближчий три тижні пробуде в гіпсі.

У першому таймі стартового поєдинку турніру ані "Хуртап", ані "Ураган" не зуміли вразити ворота один одного, хоча моментів в обох команд вистачало вдосталь. Так, Валентин Цвєлих двічі не зміг переграти голкіпера польської команди. Друга половина зустрічі почалася з холодного душу для команди з Івано-Франківська. За чотири з половиною хвилини другого тайму "ураганівці" пропустили аж чотири необов'язкові (!) м'ячі.

Перший гол поляки забили прямим ударом зі штрафного, а потім ще тричі втікали у швидкі контратаки, які завершились взяттям воріт. На 33-й хвилині Максим Павлюк один м'яч відквитав, однак далі "Хуртап" вдало відіграв в захисті, а наприкінці матчу ще двічі засмутив новобранця "Урагану" Кирила Ципуна, який відстояв всю гру за нову команду.

Загалом, підопічним Сергія Гупаленка не вистачило майстерності для того, щоб реалізувати свої моменти. Віце-чемпіон Польщі взяв реванш за минулорічну поразку з аналогічним рахунком на "Кубку Галичини 2009" в Івано-Франківську.

Міжнародний турнір "Beskody Futsal Cup 2010"
Група 1

"Хуртап" (Польща) - "Ураган" - 6:1
Ураган: Ципун - Павлюк, Валенко, Шотурма, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих.
Гол в "Урагану": Павлюк (33).

Група 2

"Рекорд" (Польща) - "Шахтар" - 3:1
Гол у "Шахтаря": Мірошник (11).

Коментарі ()