Головне

Львів готовий до візиту УЄФА - Садовий

27.07.2010 10:27 264 0


Мер Львова Андрій Садовий запевняє, що місцева влада "з почуттям виконаного обов'язку зустрічатиме генерального секретаря УЄФА".

Про це він заявив під час брифінгу у Львові, інформує zaxid.net.

"Адже є що показати. Термінал активно будується, щодо продовженя злітно-посадкової смуги є зрушення. Також сьогодні чітко видно обриси самої чаші стадіону. Все погане лишилося позаду. Переходимо в деталі, в глибину", - сказав мер Львова.

Андрій Садовий зазначив, що за темпами будівництва нового терміналу аеропорту "Львів", "ми далеко попереду Донецька, де він (термінал) тільки виходить з землі".

"Ми вже, фактично, виходимо на всю величину терміналу. Щодо стадіону - ми сьогодні на позиції, подібній до польських міст, які заново будують стадіони", - сказав мер.

Він запевнив: "Львів можемо презентувати цілком успішно. Єдине складне питання, яке хвилює - це питання доріг. На території області дороги, які ведуть з Шегині, Мостиськ, Рави-Руської сьогодні передали в компетенцію "Укравтодору". Є велике хвилювання, хотілося б, щоб туристи, які будуть заїжджати в Україну, мали комфорт".

11-12 серпня в Україну з інспекційним візитом прибуде делегація високопосадовців УЄФА на чолі з генеральним секретарем УЄФА Джанні Інфантіно. Візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА ЄВРО-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту і стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА та проекту Євро-2012.

Коментарі ()