Головне

Комісія атлетів ФЛАУ включила двох спортсменів до складу команди на чемпіонат Європи

16.07.2010 19:22 238 0

У зв'язку з ситуацією, що виникла навколо питання формування збірної команди України з легкої атлетики на чемпіонат Європи в Барселоні сьогодні в екстреному телефонному режимі радилася комісія атлетів ФЛАУ.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

В обговоренні питання взяли участь більшість членів комісії - Наталя Добринська, Інга Бабакова, Іван Гешко, Віта Стьопіна, Дмитро Дем'янюк, Олександр Крикун, Олена Говорова, Олена Відута.  

На порядок денний було винесено розгляд двох кандидатур, які не були включені в команду ані Головною Тренерською Радою, ані виконкомом ФЛАУ: Валерії Мари - біг на 3000 метрів з перешкодами та Олександра Осмоловича - біг на 800 метрів.

Керуючись у своєму обговоренні принципами спортивного відбору (наявність кваліфікаційного нормативу, перемога на чемпіонаті України, місце у європейському топ-листі сезону 2010 року), комісія атлетів ФЛАУ вважає цих спортсменів гідними виступати в Барселоні й просить виконком ФЛАУ розглянути питання щодо включення цих двох атлетів до складу команди на ЧЄ.

Комісія атлетів пропонує включити Валерію Мару та Олександра Осмоловича в команду, не виводячи із затвердженого раніше складу жодного спортсмена чи тренера. "Ці атлети мають поїхати замість двох членів делегації" - пропонує комісія атлетів ФЛАУ.

Рішення було прийнято більшістю голосів. Проти був лише один член Комісії ФЛАУ.

Коментарі ()