Головне

Міліція Харкова створює фототеку футбольних хуліганів до Євро-2012

14.07.2010 20:33 376 0

З метою не допустити масових порушень громадського порядку на матчах Євро-2012, міліція Харкова створює фототеку футбольних хуліганів, яких не допускатиме на стадіони.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області з питань Євро-2012 Ігор Сенчук, пише Інформаційний центр "Україна-2012".

"Зараз йде розробка міжнародної бази фанів, фан-рухів і їхніх лідерів. Ці заходи дадуть можливість не допускати на спортивні змагання тих, хто неодноразово порушував громадських порядок та спокій", - сказав Сенчук.

За його словами, для координування зусиль із забезпечення порядку під час Євро-2012 у структурі ГУ МВС України в Харківській області введена посада заступника начальника з питань Євро-2012.

Сенчук також додав, що в структурі підрозділу кримінального розшуку створений окремий відділ з розкриття злочинів, здійснених іноземцями та щодо них, а також сектор з боротьби зі злочинами, пов'язаними з діяльністю радикальних молодіжних формувань.

"Ці підрозділи здійснюють моніторинг організацій і окремих осіб, які є прихильниками або пропагують ідеї неонацизму, расизму і скінхедського руху" - відзначив він, додавши, що загалом під час Євро-2012 міліція Харкова працюватиме у цілодобовому режимі.

Коментарі ()