Головне

Сапунов – найкращий з українців на етапі Кубку світу в Хольтені

12.07.2010 20:31 437 0

Данило Сапунов дістався фінішу п'ятим на етапі Кубку світу в Хольтені, і тим самим реабілітувався за невдалий виступ на Чемпіонаті Європи.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації триатлону України.

Переможцеві змагань Іванові Тутукіну з Росії Данило Сапунов програв усього лише 17 секунд. Друге місце чоловічих змагань у підсумку зайняв ще один росіянин Юліан Малишев, а бронзою задовольнився Жоао Перейра з Португалії. Загалом, боротьба на фініші виявилася більш ніж безкомпромісною: відставання вищезгаданих спортсменів один від одного виявилося не більше трьох секунд.

Непогано на голландському етапі Кубка світу виступив ще один наш співвітчизник Олексій Сюткін - черкащанин дістався фінішу дев'ятим. Українці Андрій Глущенко та Роман Король зійшли з дистанції упродовж змагань.

У змаганні жінок чинна чемпіонка Європи серед молоді Юлія Сапунова закінчила змагання на 12-й позиції. Олеся Пристайко задовольнилася 37-м місцем.

Переможницею етапу Кубка світу в Хольтені судилося стати Ерін Деншам. Австралійка нині показує стабільно високі результати. Кілька тижнів тому Деншам тріумфувала на етапі Кубка Європи в Бельгії. Срібло голландського етапу Кубка світу дісталося італійці Анні-Марії Мазетті, а чільну трійку замкнула Радка Водікова з Чехії.

Коментарі ()