Головне

Чашу львівського стадіону завершать у серпні

01.07.2010 18:55 193 0
На львівському стадіоні до Євро-2012 завершили споруджувати всі ригелі - монолітні  балки посадових рядів (ригелів) на першому ярусі.

Як повідомила Львівська міська рада, ригелі є основою для складок - бетонних конструкцій, на яких будуть розташовані глядацькі місця. Загалом на стадіоні зведено 68 ригелів першого рівня, з них 90% були збудовані впродовж останніх півтора місяця.

Зараз на стадіоні триває монтаж так званих "складок" - бетонних конструкцій посадових рядів.

На сьогодні встановлено уже 7 складок на північній, південній та східній трибунах першого рівня. Щодня будівельники монтують в середньому по дві складки. Роботи з монтажу складок триватимуть до середини серпня.

На другому ярусі стадіону тривають роботи зі спорудження колон, які розпочалися наприкінці травня. Зі 110 колон на сьогодні повністю спорудили 64, а ще 16 перебувають в роботі. Будівництво колон триватиме до кінця наступного тижня. Окрім того, триває спорудження 9-ти ригелів.

Згідно з графіком будівництва у серпні будівельники повністю збудуть чашу стадіону, а у вересні розпочнуться роботи з монтажу залізних конструкцій даху.

Коментарі ()