Головне

Україна переймає досвід Австрії до Євро-2012

01.07.2010 08:45 293 0

Досвід запровадження системи єдиного комплексного квитка Україна перейматиме у співгосподаря Евро-2008 Австрії.

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

30 червня завершився останній день переговорів з представниками Федерального міністерства транспорту, інновацій та технологій Республіки Австрія та Транспортної та тарифної Асоціації Східного регіону.

Українська делегація на чолі з першим заступником Міністра транспорту та зв'язку України Володимиром Корнієнком перебувала у Відні. Під час переговорів сторони визначили напрямки співробітництва щодо запровадження в Україні системи єдиного комплексного квитка в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Ця співпраця була започаткована ще 15 липня 2008 року, коли Міністерство транспорту та зв'язку України та Федеральне Міністерство транспорту, інновацій та технологій Республіки Австрія підписали Угоду про співробітництво в галузі транспортної інфраструктури та обміну технологіями.

Остання домовленість про співпрацю була досягнута 24 березня 2010 року під час Другого засідання спільної українсько-австрійської робочої групи з питань співробітництва у галузі транспортної інфраструктури та обміну технологіями.

Коментарі ()