Головне

ЧС-2010. Привіт Кім Чен Іру від Кот-д'Івуара

25.06.2010 18:51 816 0
ЧС-2010. Привіт Кім Чен Іру від Кот-д'Івуара

Матч між аутсайдерами групи G командами Північної Кореї та Кот-д`Івуара несподіванок не приніс. Івуарійці перемогли з рахунком 3:0 і з трьома очками посіли третє місце і залишають ПАР.

Корейці, які після розгрому (0:7) від Португалії обіцяли показати гідний футбол, обманули сподівання своїх уболівальників. Збірній КНДР вдався лише перший матч з Бразилією, потім розгром від португальців і боязлива гра з африканцями.

Можливо, корейцям і дійсно є чого боятися, оскільки вже за день вони їдуть до Північної Кореї і їм доведеться вести звіт на комуністичній трибуні за 12 пропущених голів перед їх лідером - Кім Чен Іром.

Матч між цими командами міг змінити учасника плей-офф лише якби сталося диво, але його не відбулося. Бразилія не розгромила Португалію, а лише зіграла унічию. Самі ж івуарійці забили три голи північнокорейцям, хоча мали шанси повтори успіх Португалії. До тогож два м`ячі африканці забили з офсайду.

Корея ж у заключному матчі Мундіалю в ПАР своєю грою показала, що таке справжній аутсайдер. Хоча в такій групі, усі азійські та майже усі європейські команди, вважалися б аутсайдерами.

У Північної Кореї на цьому Мундіалі є два досягнення. Вони зуміли забити гол Бразилії і зазнали найбільшої поразки у своїй історії на чемпіонатах світу.

Кот-д`іувар же нічим особливим в ПАР похизуватися не може. Як і більшість африканських команд "домашній" чемпіонат світу вони завершують після групового турніру.

    І В Н П М О
  1 Бразилія 3 2 1 0 5-2 7
  2 Португалія 3 1 2 0 7-0 5
  3 Кот-д'Івуар 3 1 1 1 4-3 4
  4 Північна Корея 3 0 0 3 1-12 0
Коментарі ()