Головне

КХЛ: "У ситуації з "Будівельником" винен не клуб, а київська влада"

23.06.2010 17:17 93 0

Хокейний клуб "Будівельник" не потрібен київській владі.

Таку думку висловив віце-президент КХЛ Владімір Шалаєв, пише "Советский спорт".

"У ситуації з "Будівельником" винен не клуб, а київська влада, яка не дає команді грати. Усе було нормально, ліга клубу допомогла, чим могла. Клуб отримав дозвіл від ФХУ грати у КХЛ. Одним словом, ніяких перешкод немає, але... Зараз виявилося, що "Будівельнику" ніде грати", - сказав він.

"Я так розумію, що київській владі цей проект абсолютно байдужий. Йде непотрібна нікому метушня з приводу того, кому ж все-таки ремонтувати цей палац. Нам однаково, "Будівельник" буде ремонтувати арену, Міністерство спорту або ФХУ. Але зараз ремонт палацу віддають якійсь четвертій організації, а це означає, його на сто відсотків у цьому році не буде", - додав віце-президент КХЛ.

"Люди хочуть за власні клубні гроші відремонтувати Палац спорту! Причому готові були почати це робити ще місяць тому! Але їм ніхто не дозволяє цього зробити", - запевнив він.

За словами Шалаєва, КХЛ могла дозволити "Будівельнику" зіграти кілька місяців, але не весь сезон.

"Ми доповіли керівництву КХЛ про ситуацію. Знаю, що президент ліги Алєксандр Медвєдєв, дуже стурбований цими обставинами, розмовляв із Києвом. Там знають ситуацію, вона доведена до високих посадових осіб. Так що, чекаємо на реакцію день-два, і на цьому ставимо крапку. У будь-якому випадку, рада директорів з цього приводу збиратися не буде", - розповів він.

"Не буде "Будівельника" у КХЛ, значить, не буде. Думаю, що московські клуби від радості тільки в долоні поплескають, тому що у них тоді з'являються зайві ігри між собою", - підсумував Шалаєв.

Коментарі ()