Головне

ЧС-2010. Рефері матчу Австралія - Сербія вивів Гану у плей-офф ВІДЕО

23.06.2010 23:21 677 0
ЧС-2010. Рефері матчу Австралія - Сербія вивів Гану у плей-офф ВІДЕО

На матч проти явного аутсайдера групи - збірної Австралії серби виходили після перемоги над Німеччиною. Можливо це, а можливо і впевнена гра у відборі, зіграла злий жарт із командою Радоміра Антіча.

Матч Сербія розпочала повільно але впевнено і перегравала опонентів практично у всіх елементах гри. Однак серби явно неуважно дивилися попередню гру команди Піма Вербека, яка в меншості зуміла на рівних, якщо не краще протистояти Гані.

За перший тайм за більшого володіння м'ячем балканці зуміли створити три голеві моменти. Вперше можливість не використав Красіч, який на 12 хвилині при виході сам нас сам з голкіпером поспішив з ударом. Відмічаємо пас київського динамівця Мілоша Нінковіча.Вже за п'ять хвилин протягнув з ударом Кузмановіч - "орли" Антіча продовжили розкидатися моментами. Ще 300 секунд і вже Жигіч впритул стріляв у кут воріт Шварцера, який інстинктивно зумів виставити руку.

Така недбалість у реалізації могла датися взнаки ще наприкінці першого тайму. На 39 хвилині австралійці влаштували обстріл воріт Стойковіча - пожежу гроб на кутовий загасив Івановіч.

Після перерви австралійці дуже додали в активності і контролі м'яча. За інерцією Сербія ще продовжувала досить непогано атакувати, але впоратися із темпом "лише білих" балканцям було явно не до снаги. Однак, перший реальний момент створили саме серби - Жигіч пробивав без перешкод і не зумів лучити у площину. Цей показник до завершення матчу сягнув відмітки 6 ударів з 23 - тобто лише кожен четвертий удар влучав у рамку воріт Шварцера.

Перша нагода у Австралії виникла на 56 хвилині після дальнього удару Куліни. А вже за чотири оберти секундної стрілки Брешіано зі штрафного зумів закрутити у ближній кут - Стойковіч витягнув обвідний удар. Ще дві хвилини і воротар Сербії забирає удар головою від Кехілла, який зростом явно поменше ніж Неманья Відіч. Ще за дві хвилини воротар витягує удар Валері, а Вербек йде на ризик і робить ключові заміни у матчі: атакувальний хав Холмана замість опорника Валері та Чіпперфілд замість Брешіано.

Вже за три хвилини Кехілл влучно перестрибнув захисників і Сербія змушена відіграватися, щоб зовсім не виходить у команди Антіча. За чотири хвилини дальнім ударом нагадав про себе Холман, який був одним з найкращих і в матчі проти Гани - 2:0, і у Сербії за такої гри лише примарні шанси на рятівну перемогу чи нічию.

На 84 хвилині єдиний реальний шанс за півгодини гри використовує свіжий Пантеліч після удару такого ж не втомленого Тошіча. Помилка Шварцера, який вибив м'яч перед собою, відкрила у сербів друге дихання. За останній сім хвилин Сербія пішла ва-банк і команди видали яскравий відкритий футбол - шість голевих моментів з сім хвилин на двох.

Ключовим все-таки варто назвати епізод на останній хвилині основного часу. Після навісу з кутового і удару головою м'яч влучив у руку Кехіллу. Рефері Хорхе Ларріонда пенальті, який би виводив Сербію далі, не дав. Що однак не може слугувати абсолютним виправданням за провалений сербами другий тайм.

Австралія - Сербія - 2:1 (0:0) 

Голи: 1:0 -  Кехілл (69), 2:0 -  Холман (73), 2:1 -  Пантеліч (84).

Австралія: Шварцер, Вілкшир (Гарсія, 82), Бошам, Ніл, Карні, Чуліна, Валері (Холман, 66), Кехілл, Емертон, Брешіано (Чіпперфільд, 66), Кеннеді.

Сербія: Стойковіч, Івановіч, Відіч, Луковіч, Обрадовіч, Станковіч, Кузмановіч (Лазовіч, 78), Нінковіч, Красіч (Тошіч, 63), Йовановіч, Жигіч (Пантеліч, 68).

Попередження: Луковіч (18), Бошам (50), Вілкшир (50), Нінковіч (59), Емертон (68).

  ІВНПМО
+11Німеччина32015-16
-12Гана31112-24
+13Австралія31113-64
-14Сербія31022-33

1:0

2:0

2:1

Коментарі ()