Головне

Марадона: Журналісти мають вибачитися перед командою

23.06.2010 06:46 400 0

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона після перемоги над Грецією (2:0) у заключному матчі групового етапу чемпіонату світу звернувся до представників преси, які нещадно критикували його команду під час відбіркового турніру.

Наставник закликав журналістів вибачитися перед гравцями, які на нинішньому турнірі поки виграли три матчі із трьох.

Про це повідомляє sport-express.ru з посиланням на Reuters.

"Усе, що говорили багато з вас тоді, було неправдою. Ви продемонстрували недолік поваги до цих гравців. І тепер ви повинні принести свої вибачення, тому що ці футболісти залишають усі себе на полs, вони професіонали на 100 відсотків. Ми виконуємо свій обов`язок, ми захищаємо кольори Аргентини, що робили й раніше. Ці ж гравці виступали й у відбірковому турнірі. Кожний може припуститися помилки, але треба мати в собі сили, щоб сказати "вибач", - сказав тренер.

Марадона також висловив своє збурювання тим, що гравці збірної Греції занадто грубо обходилися з лідером його команди Ліонелем Мессі.

"Відомого принципу " фейр плей" тут не існує. Як тільки Мессі одержував м'яч, його відразу ж укладали на газон. Що це взагалі була за гра?! Не знаю, чому суддя не карав гравців грецької команди, йому всього лише потрібно було дотримуватися правил футболу", - додав Марадона.

Коментарі ()