Головне

Добринська та Касьянов пропустять легкоатлетичну Суперлігу

04.06.2010 10:22 217 0
Виконком ФЛАУ затвердив склад збірної команди України для виступу на Кубку Європи з легкоатлетичних багатоборств (Суперліга).

Обидві збірні команди України з багатоборств - і чоловіча, й жіноча - змагатимуться цього року в Суперлізі. Змагання відбуватимуться в столиці Естонії 26-27 червня, повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

На прохання першого номера чоловічого десятиборства в Україні Олексія Касьянова, виконком ФЛАУ переглянув план підготовки атлета до чемпіонату Європи в Барселоні й дозволив запорізькому атлетові не стартувати в Таллінні. Методичні й тактичні аргументи його наставника були цілком переконливими.

Чоловіча команда складатиметься з чотирьох десятиборців: Євген Нікітін, Олексій Гордієнко, Марк Тимченко та Віталій Пінкевич.

Перший номер збірної України з жіночого семиборства Наталя Добринська в затверджений план підготовки Кубок Європи з багатоборств не вносила, а відтак заплановано на ньому не стартуватиме.

До Естонії готуватимуться досить потужні суперниці Наталі - Людмила Йосипенко та Ганна Мельниченко, котрі минулого року на чемпіонаті світу в Берліні посіли п'яте і шосте місця відповідно. До складу команди потрапили також Інна Акхозова й Аліна Фьодорова. В запасі - Ірина Ількевич.

Коментарі ()