Головне

Харківський аеропорт буде готовий на 80% до початку червня

18.05.2010 10:52 308 0

У новому терміналі Міжнародного аеропорту "Харків" розпочато роботи з укладання підлогової плитки та монтажу підвісних стель.

Про це повідомив Олексій Сивальнєв, керівник Дирекції з будівництва компанії "Нью Системс АМ", що входить до складу групи DCH, пише прес-служба компанії.

За його даними, близько 80% усього запланованого об'єму робіт у терміналі, що будується, буде здійснено до шостого червня поточного року. Завершиться монтаж стелі та укладання плитки через три місяці, з розрахунком, щоб об'єкт був повністю готовий до здачі в експлуатацію до Дня міста Харкова - 23 серпня.

Керівник будівництва повідомив, що за вказаний термін необхідно буде покласти близько 8 тис. кв. м плитки, при цьому 6 тис. кв. м піде на оздоблення підлоги у представницьких зонах та близько 2 тис. кв. м - у технічних приміщеннях (санвузли, торгівельні приміщення і т. інш.).

Також в орендних зонах (офісні, торгові приміщення) буде постелено лінолеум та інші підлогові покриття. У секторі роботи з багажем вже завершено монтаж геркулітової підлоги. Підвісні стелі російського та українського виробництва також будуть змонтовані у визначений термін.

Коментарі ()