Головне

Шафаренко і Тимченко зіграють на Кубку Донбасу-2010

14.05.2010 19:25 317 0
Команди-учасники міжнародного турніру Кубку Донбасу-2010 оголосили попередні склади.

У складах команд гравці, які грали на найвищому рівні: КХЛ, російська Суперліга, чемпіонатах Білорусі, Швейцарії, Казахстану, Румунії, Туреччини та України.

У складах команд сім гравців збірної України останніх років: Вол. Олексюк, Шафаренко (гравець команди КХЛ - "Динамо" (Мінськ)), Німенко, Тимченко (чемпіон білоруської Екстраліги-2009/10, другий бомбардир), Пастух, Ладигін і Федоров.

Не менш цікавий і склад російської команди ХК "Бєлгород". Адже лише послужний список Климовича викликає повагу: бронзовий призер чемпіонату Європи серед юнаків (1991 р.). Чемпіон Росії і призер Кубку Європейських чемпіонів (1993 - 1994 р.) в складі "Динамо" (Москва). Зіграв одну гру в НХЛ за "Чикаго".

Не можна, звичайно, не згадати про Андрія Овчиннікова, який ставав "бронзовим" призером чемпіонату СРСР у складі київського "Сокола" ще у 1985 році.

У командах-учасниках 11 чемпіонів України сезону 2009/10 у складі київського "Сокола", срібні та бронзові призери у складі "Беркут" (Київ) та ХК "Харків".

Попередні заявки команд на "Кубок Донбасу-2010":

"Київські Лаври" (Київ)

Воротарі: Федоров ("Беркут"), Гурбич.

Захисники: Садій, Верников, Григор'єв, Іванюк, Вол. Олексюк ("Сокіл"), Бернацький ("Беркут").

Нападники: Ларіонов, Сидоров, Майко, Єгоров, Гебель, Шафаренко ("Динамо" / "Шахтар", Білорусь), Лахматов ("Фрібург", Швейцарія), Німенко ("Сокіл"), Харченко ("Бейбарис", Казахстан), Заблудовський ("Стяуа", Румунія).

ХК "Бєлгород"

Воротарі: Вовнянко, Філінскій

Захисники: Огурцов, Ліслогузов, Майтак А., Майтак С., Шишлаков, Сиченко.

Нападники: Климович, Романов, Стародубцев, Кизим, Потєхін, Філіпов, Буланчіков, Тимохін, Соколов, Щинов, Пашков, Волосенок.

ХК "Харків"

Воротарі: Харитонов, Скрипник.

Захисники: Мудрий, Новіков, Торяник, Вишневський, Пантелеймонов, Столяренко.

Нападники: Янченко, Кривоніс, Шишкін, Панасенко, Пономар, Крикуненко, Большаков,

Гнилицький, Посєвіна, Гнітько (Туреччина), Тимченко ("Юність", Білорусь),

Єгоров ("Німан", Білорусь), Пастух ("Сокіл").

"Донбас" (Донецьк)

Воротарі: Івлєв, Набоков.

Захисники: Оксененко, Бичков, Шафік, Невєров ("Сокіл"), Ладигін ("Сокіл"), Мацас ("Сокіл").

Нападники: Овчинніков, Якимчук, Блакитний, Белянський, Шакуров, Григорюк, Мельников ("Сокіл"), Долінін ("Сокіл"), Росляков ("Сокіл"), Вал. Олексюк ("Сокіл").

Змагання проводяться з 26 по 30 травня 2010 року на ЛСК "Лідер", розташованого за адресою: Україна, м. Донецьк, вул. Терешкової, 39 а.

Загальне керівництво організацією та проведенням турніру покладається на Федерацію хокею Донецької області, Донецький Облспорткомітет і хокейний клуб "Донбас", повіломляє сайт клубу.

Коментарі ()