Головне

УЄФА знову перевіряє Україну

12.05.2010 09:31 460 0
11-14 травня 2010 року в Україні з робочими візитами перебувають делегації експертів УЄФА.

Як повідомляє прес-служба місцевого оргкомітету, метою візиту першої групи експертів є проведення семінарів-нарад з організації турніру для проектних команд міських адміністрацій у чотирьох приймаючих містах.

Візит першої групи експертів розпочався 11 травня у Києві. Під час перебування в Україні директор Департаменту УЄФА з проведення заходів Турніру Хаймо Ширгі разом з представниками місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" відвідають чотири приймаючі міста Євро-2012, де зустрінуться з відповідальними за підготовку і проведення наступної європершості.

Під час робочих зустрічей планується розглянути кілька ключових питань у контексті підготовки Євро-2012, зокрема, безпека і правопорядок, громадський транспорт, управління стадіонами, планування і будівництво міських доріг, організація медичного забезпечення та інші.

У семінарах у приймаючих містах окрім членів проектних команд міських адміністрацій також візьмуть участь представники Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Наступна група експертів УЄФА на чолі з головою департаменту планування та продажу квитків Педро Коррейя відвідає Київ 13-14 травня, щоб зустрітися з менеджерами і лідерами проектів Євро-2012 у місцевому організаційному комітеті і обговорити стан виконання Україною її гарантій перед УЄФА.

У межах підготовки до турніру місцевий організаційний комітет "Євро-2012 Україна" реалізовує 57 проектів різних напрямів, з-поміж яких співпраця з приймаючими містами, управління стадіонами та аеропортами під час проведення турніру, організація транспорту, безпека та правопорядок, організація роботи волонтерів, передтурнірні заходи, програми сталого розвитку, організація офіційних церемоній, технічне обслуговування, а також промоція самого турніру.

Коментарі ()