Головне

Будівельники львівського стадіону поскаржились міністру Яцубі, що досі не мають креслень

26.04.2010 15:35 355 0

Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимира Яцуба, перебуваючи з робочим візитом у Львові, ознайомився з ходом робіт на майданчику з будівництва стадіону до Євро-2012.

Директор будівництва від компанії "Альтком" Василь Огородник зазначив, що досі не надійшли креслення на будівництво стадіону до Євро-2012 і не подолано відставання від графіка на три місяці, повідомляє ЗІК.

За словами Огородника, "Арена.Ком" - це була бутафорія і криша".

"Замість того, щоб займатися будівництвом я два тижні вибиваю креслення", - зазначив він і додав, що людей на будівництві є більше, ніж достатньо. Але зараз будується тільки східна частина стадіону, на яку є креслення.

Василь Огородник звернувся до міністра Володимира Яцуби з проханням обговорити цю проблему, а також питання щодо зарплат робітникам, тому що "буде катастрофа". Зараз на стадіоні працює 180 людей і отримують вони до 2 тис. грн. Яцуба погодився зустрітися з ним, щоб потім прийняти відповідні рішення.

Виконувач обов'язки директора Львівського комунального підприємства "Дирекція з будівництва стадіону у місті Львові" Роман Черкас своєю чергою повідомив:

"Креслення зараз виправляються, але це дуже довгий процес. Ми зараз ще ніяк не можемо укласти нормальний договір з "Арена.Ком", який би дозволяв контролювати цей процес".

Коментарі ()