Головне

Стадіон "Ворскли" внесено до переліку тренувальних баз

21.04.2010 10:47 362 0

До спеціального каталогу тренувальних баз (таких на дві країни Україну і Польщу повинно бути 32) внесли стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського та найближчі готелі.

Про це повідомляє 2012ua.net.

У вівторок, 20 квітня, у Полтавському міськвиконкомі між Департаментом з адміністративної роботи Євро-2012 і футбольним клубом "Ворскла" був підписаний договір суборенди тренувальної бази.

За правилами УЄФА місце проживання команди має бути у межах семи кілометрів від тренувального поля. Тому, коли міська влада Полтави спільно з керівництвом "Ворскли" продумували можливість прийняти збірну-учасницю євро, було вирішено, що центральний стадіон міста з найближчими готелями - найкращий варіант.

"Я сподіваюся, що стадіон сподобатися керівництву і тренерському штабу команди, яка гратиме на Євро-2012. Дуже хотілося б, щоб робота, проведена міською владою і клубом, була оцінена гідно. Тоді одна із збірних проводитиме тренувальний збір в Полтаві. Все, що залежить від нас, ми зробимо. А вирішувати - командам", - заявив генеральний директор ФК "Ворскла (Полтава) Дмитро Яворський.

Коментарі ()