Головне

Визначилися суперники збірної України з регбі-7 на чемпіонаті Європи

16.04.2010 14:43 251 0

15-16 травня у польському місті Сопот збірна України зіграє свій перший відбірковий турнір Чемпіонату Європи 2010 з регбі-7.

Плани збірної було трохи змінено: перший старт у рамках європейської першості з "сімки" наші регбісти повинні були зробити дещо пізніше - 22-23 травня у Бухаресті, повідомляє сайт Професійної регбійної ліги.

Така зміна дат має декілька позитивних моментів для української команди. По-перше, вона матиме більше часу на відпочинок перед другим відбірковим турніром, який відбудеться 29-30 травня в Одесі, а по-друге, серед команд, які гратимуть у Сопоті проти нашої збірної, немає таких серйозних суперників як збірні Росії, Молдови, Румунії та Болгарії, які гратимуть у Бухаресті.

Натомість у Сопоті наша збірна зустрінеться зі збірними Чехії, Польщі, Норвегії, Литви, Латвії, Італії, Угорщини, Іспанії та Бельгії.

Нагадаємо, що згідно з форматом Чемпіонату Європи з регбі-7 кожна збірна повинна прийняти участь у 2 з 6 відбіркових турнірах. За результатами відбіркового циклу буде визначено 12 кращих команд, які пройдуть до фіналу європейської першості, що цього року відбудеться у 10-11 липня у Москві.

Коментарі ()