Головне

Молдавські борці продали "Мерседес", щоб поїхати на чемпіонат Європи

15.04.2010 15:35 140 0

Президенту Федерації боротьби Молдови і віце-президенту НОК Молдови Віктору Пейкову довелося продати свій "Мерседес", щоб знайти гроші на оплату штрафу у розмірі 5 тисяч доларів.

Штраф був накладений на молдовську федерацію боротьби Міжнародною Федерацією боротьби, за те, що на юнацькі чемпіонати Європи і світу у Молдові не знайшлося коштів на відправку своїх суддів.

А згідно з регламентом Міжнародної федерації боротьби, кожна збірна, що бере участь у міжнародних змаганнях, має делегувати на них хоча б одного арбітра.

"Одразу уточню, що гроші в розмірі 8 тисяч доларів я позичив нашій федерації. Інакше наші борці не поїхали б на чемпіонат Європи в Баку. Тому я і продав свій "Мерс", який купив за 25 тисяч євро. Мені довелося його продати за 10 тисяч і віддати федерації 8170 доларів.

2170 доларів - річний внесок нашої федерації, а ще 6 тисяч - штрафи, які накопичилися. Я завжди відповідаю за свої слова. Якщо пообіцяв, що знайду гроші, значить, знайду. І наші борці виправдовують усі очікування. Двоє наших хлопців борються за "бронзу". Так що у їх успіху є і моя крихітка участі.

Шукаю варіанти. Доведеться, як президенту Федерації боротьби Молдови, самому шукати гроші", - розповів Віктор Пейков.

ТСН

Коментарі ()