Головне

Українські міліціонери привезли бронзу з чемпіонату Європи

13.04.2010 14:40 160 0

Збірна MВС України з дзюдо виборола третє місце на ветеранському Чемпіонаті Європи серед поліції та армії, який завершився у Москві.

Ці змагання проводилися відбулися перший в історії, у них взяли участь представники силових структур з 10 країн, повідомляє judoinfo.kiev.ua

Збірна МВС України у складі Лева Луценка (Дніпропетровськ, 66 кг), Сергія Гриня (Донецьк, 73 кг), Іллі Чимчиурі (Дніпропетровськ, 81 кг), Анатолія Дроги (Дніпропетровськ, 90 кг) і Андрія Крохмальова (Слов'янськ, + 90 кг) завоювала бронзові нагороди.

Українська збірна початку турнір з нелегкої перемоги з рахунком 3:2 над командою Білорусі. У чвертьфіналі наші дзюдоїсти поступилися майбутнім фіналістам турніру - команді Внутрішніх військ Російської Федерації. Ця поразка стала останньою для підопічних тренера Анатолія Пирога.

Українські силовики по черзі взяли гору над дзюдоїстам Франції та командою транспортної міліції МВС Російської Федерації. У поєдинку за "бронзу" збірна МВС України у впертій боротьбі з рахунком 3:2 виявилася сильнішою команди МНС Російської Федерації. Вирішальну перемогу отримав важкоатлет Андрій Крохмальов.

Підсумкові результати:

1. МВС РФ
2. Внутрішні війська РФ
3. МВС України
3. Міністерство з податків Азербайджану
5. МНС РФ
5. Поліція Австрії
7. Транспортна міліція МВС РФ
7. Управління громадської безпеки МВС Литви

Коментарі ()