Головне

"Беркут" заявляє про суддівство на користь "Сокола" ВІДЕО

08.04.2010 22:01 151 0
Хокейний клуб "Беркут" заявляє про нечесне суддівство у першому фінальному матчі чемпіонату України проти "Сокола".

Про це "Чемпіону" стало відомо від прес-служби клубу.

Матч перевершив усі очікування хокеїстів та вболівальників. За декілька днів до гри, ХК "Сокіл" вніс зміни до регламенту змагань (збільшивши кількість своїх гравців та ввівши до складу гравців-учасників відкритого чемпіонату Білорусі).

За інформацією "Беркута", такі зміни до регламенту змагань мали бути погоджені з усіма клубами-учасниками чемпіонату, але цього не було зроблено.

"З початку нинішнього хокейного сезону київський "Беркут" був фаворитом чемпіонату України. Зухвало захопивши лідерство майже з перших матчів, підопічні Дмитра Підгурського продовжували впевнено його утримувати, і до фіналу дійшли, очолюючи турнірну таблицю", - пише прес-служба.

Як йдеться у повідомленні, перша гра фіналу вразила не тільки демонстрацією гри сильних суперників. На самому початку останньої  20-хвилинки за рахунку 3:3, шайба, відбившись від руки гравця "Сокола", опинилася у воротах Михайла Балабана (голкіпер команди "Сокіл"). І, після наради з лайнсменами, головний арбітр зустрічі Андрій Кіча взяття воріт не зарахував, навіть не продивившись відеоповтору.

Очевидний факт - шайба у воротах "Сокола" - не була зарахована. Це чітко видно на відео з гри, розміщеному на сайту ХК "Беркут".

"Якими аргументами керувався головний арбітр зустрічі Андрій Кіча, спочатку вказавши на взяття воріт, а потім відмінивши своє рішення? Так незарахований гол став поворотним, і при рахунку 3:3, лідерство в ході поєдинку перейшло до "Сокола", - обурюються у хокейному клубі.

Керівництво ХК "Беркут" офіційно звернулося до Федерації хокею України з проханням оцінити ситуацію та прийняти відповідне рішення щодо цього спірного моменту матчу двох команд-лідерів.

Другий матч відбудеться 9 квітня, у п'ятницю, о 18.30 на ковзанці АТЕК.

Коментарі ()